Pages

FOODSPOT : Trust Issue KL Cheras

11:29 AM

Peminat Churros boleh la bertandang di Cafe Fusion ni .

Kafe yang dibuka di kawasan Bandar Permaisuri memang pack waktu malam.

Alam suka churros dia yang gebu dan lembut.Di tambah topping choclate yang manis .

Hidangan Kencing Manis..Hahaha ..Boleh kalau nak makan manis tapi jangan frequently sangat.

Layan la jugak suasana kat cafe memang best,rest dan santai .

Alam dapat tahu  restoran ni pun dari one of collegue school yang tinggal berdekatan Cheras.

Set yang Alam order Churros sebab itu adalah hidangan paling glamour di cafe dan ade jugak spagethi and western food lain.Tapi nak melepak santai dan cuci mulut je kita makan Churros je la.
 

Set Churros dan Cappuchino Blended.

Alam suka Cappuchino but not too addicted sangat.Pemanis mulut waktu malam.

Thanks Hubby belanja Isteri.

 

You Might Also Like

1 comments

Popular Posts

Babab Story