Pages

Ingat Tak Lagi pada Tahun 90 an

4:31 PM

Puan Alam dilahirkan pada tahun 80 an dan pada tahun ni, bermacam cara nak hilangkan rasa bosan dengan penuh permainan yang dicipta bersama kawan-kawan iaitu anak2 jiran.

Masa ni tak wujud lagi Tab , Ipad serta game PSP , yang wujud hanya la..tarik upih , main guli, layan tv dengan cerita dragon ball dan doraemon tiap petang.Masa pagi pulak dihabiskan dengan bermain lompat2 dalam rumah, habis kusyen sofa dibuat benteng perang dan rumah kecik konon nya ..sebab masa ni takde tent atau khemah red indian bagai tu...yang ada cuma kusyen untuk dibuat igloo buatan ..hehehe

Korang ingat lagi tak antara chanel dalam tahun 90 an ?

Klik Image lah...mesti tersenyum..Antara chanel terbaik yang pernah kita ingat.





You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Babab Story