Friday, January 20, 2017

# Info

Kesan JDT lawan Kedah 20 Jan 2017


Hi Net,




Jangan fikir perempuan tak layan bola.

Usai balik dari Office cepat- cepat buat kudapan untuk menonton di televisyen siaran TV3.

Semangat la konon dengan housemate kita ni..nak menonton dengan suami , kita dua Suami Isteri PJJ sat. Kalau tidak mesti dah riuh cik abang kita tu..ya la..negeri asal dia Kedah.

Start je perlawanan , aku sigong hang , hang sigong aku..siap sepak kaki buat stail nak attack bola..

Ini ulasan dari seorang penonton Pulau Pinang ye..Tapi bukan sebab Alam sokong Kedah sebab negeri Mak n Suami tapi sebab pemain dia walaupun kene hentam dengan pemain JDT tetap kuat berlari di padang.

GOLLLL...bila Johor menghentam gawang Kedah dulu lepas tu buat rusuhan ringan konon nya tak adil sebab kene katok itu ini...padahal penonton pun punya mata sendiri ..Ganasnya pemain bola...Abang2 bola JDT main bola ke hambat bola ke gaduh untuk bola ke...

Ambik pic kat google..kita tengok TV3

Kesian tengok pemain kene hentam body to body..

Kami perempuan tengok ja...kaki komen pun kami...

Sebab apa?


Kami nak tengok bola...bukan keganasan..


Alhamdulillah...Bukan sebab kesian je tau...Kedah menang malam semalam.



Saja nak habaq....

Semalam Kedah menang...Walaupun menang penalti...Tetap menang..sebab game kene bancuh body to body...dan hentam kaki...kesian jugak kat pemain JDT...sebab kalah..

Lepas ni kalau JDT lawan negeri lain pun Alam tengok jugak ..Bukan apa aja nak tengok..kasarnye pemain JDT...



Alam suka jersi JDT , bukan sebab bola tapi sebab warna...CUN..





No comments:

Post a Comment

Pages