Follow Us @soratemplates

Friday, September 8, 2017

Healthy Week with Alam

Hi Net,

This week need to handle more taskjob and working together with vendor di tempat kerja.
Seriusly, this week Alam betul2 stress dengan set up machine..Tapi Alhamdulillah berkat kesabaran , semua machine yang Alam setup berjalan dengan lancar.

Dah banyak minggu jugak la, Alam tak berjoging kat Rumah disebabkan mood tak berapa nak elok..hehe

Badan pulak makin membesar , gara2 takde langsung tertib makan ..berdiet apatah lagi..
Semua makanan Alam bedal sekarang ni.


So start harini Alam minum Susu untuk sihatkan tulang badan.Snack tu cuma sekadar menghilangkan rasa susu..sebab Alam tak boleh minum susu Ori tak de perisa tu..
Kena jugak minum Susu Coklat atau Strawberi..Cuma tetap kene makan snack nak hilangkan bau susu tu..

Bila badan membesar mula la lenguh-lenguh..nak mengurut di Spa memang tak sempat..
Apa yang Alam buat cuma merendamkan kaki kedalam Air Suam dibesen..haish bila la sempat ke Kolam Air Panas Legong.Lama tak p sana..




No comments:

Post a Comment