Healthy Week with CM

Hi Net,

This week need to handle more taskjob and working together with vendor di tempat kerja.
Seriusly, this week CM betul2 stress dengan set up machine..Tapi Alhamdulillah berkat kesabaran , semua machine yang CM setup berjalan dengan lancar.

Dah banyak minggu jugak la, CM tak berjoging kat Rumah disebabkan mood tak berapa nak elok..hehe

Badan pulak makin membesar , gara2 takde langsung tertib makan ..berdiet apatah lagi..
Semua makanan CM bedal sekarang ni.


So start harini CM minum Susu untuk sihatkan tulang badan.Snack tu cuma sekadar menghilangkan rasa susu..sebab CM tak boleh minum susu Ori tak de perisa tu..
Kena jugak minum Susu Coklat atau Strawberi..Cuma tetap kene makan snack nak hilangkan bau susu tu..

Bila badan membesar mula la lenguh-lenguh..nak mengurut di Spa memang tak sempat..
Apa yang CM buat cuma merendamkan kaki kedalam Air Suam dibesen..haish bila la sempat ke Kolam Air Panas Legong.Lama tak p sana..




Comments

Popular Posts