Follow Us @soratemplates

Monday, November 6, 2017

1st Time Tengok >>>>>>>>> KUNYIT

Google Plus Plus




Fenomena "Kunyit " yang sering dikatakan netizen...urmmpp...

Tak tau CM nak menaip tentang hal ni..Tak pernah terfikir nak terjumpak dengan lelaki- lelaki "Kunyit " ...Nak ditaip salah .. nak kongsi story pun rasa bersalah.

Tapi..tak kisah la..ape-ape kisah ni CM rasa nak share je dengan semua.

Kisah 1
Time tu hujan turun membasahi bumi mencurah-curah.CM keluar bersama suami makan di Kapitan Queensbay . Restoran ni berdekatan dengan Apple hotel yang logonya berwarna Hijau .Di luar kaki lima hotel tu berdekatan dengan parking kereta ..So CM parking je dekat situ..
Mata liar melihat sepasang rakan (dalam hati CM ...Rakan lelaki la).
Keadaan mereka sedang berselfie di hadapan pintu Hotel tersebut.Tapi kenapa perlu selfie berlaga PIPI?!!!!..

Sedar CM mata CM meliar melihat mereka , dengan perlahan mereka pun masuk ke dalam hotel tersebut.Mata CM tertangkap hal pelik...Kenapa rakan yang sorang lagi tu mencuit punggung rakan dia?

Haishhh..apa benda ni??

Kisah 2
Usai makan di Restoran Kapitan , kami menuju ke kereta untuk pulang..Setibanya di kereta di satu sudut dihadapan kami ada seorang lelaki sedang ber " video call " dengan rakan nya.
Tetapi yang pelik ..Kenapa dia tanya kat kawan dia tu "U keluar dengan BOYFRIEND ke?
Sedangkan mata suami Alam jeling screen budak tu "Lelaki di skrin dia"....

Ya Allah....terdiam CM...


Semakin berleluasa pulak ..Kes Kunyit.ni

1 comment:

  1. Siqah pun baru tahu wujudnya istilah kunyit. Adohai, macam2 sekarang.

    ReplyDelete