Follow Us @soratemplates

Friday, November 17, 2017

Pizza Murah Tapi Sedap - Streeto Pizza Penang

Asalkan dekat dengan rumah tak tahu pulak Restoran ni dah makin viral dalam laman FB.
Tengok restoran penuh memanjang je , so last nite alam curi masa menjengah dan try food yang viral tu..
Meatball with Personal Pizza ..Personal pizza kononnya nak berdiet sambil makan jamah sikit2..tapi dek kerana
sedap dan rasa cheese tu tak muak atau masam.Alam sental separuh dari pizza ..hihi

Meatball seat with personal pizza .


Jom la try, suasana best , susunan meja pun mesra pelanggan.

Alam share..Kot2 la ..dapat diskaun time makan..huhu..Opss..

https://www.facebook.com/StreetoPizza











6 comments:

  1. Replies
    1. nak p jengah ikea tak bukak lagi kat penang ...yang ni je kita mampu...

      # rindu meatball ikea

      Delete
  2. Replies
    1. jimat tak sampai sepuluh ringgit sepinggan

      Delete
  3. Cantik restoran dan makanan nampak sangat lazat. Harga pun berpatutan. Teringin pula GV nak ke sini kak. Hihi. Done follow blog akak. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks GV...meh penang..syurga makanan ..huhu

      Delete