Tuesday, November 21, 2017

# Info

Salahkah Kalau Senyum?



Salam Ukhuwah,

Harini ceritanya kisah sakit hati...Pergi ke Shell kaunter nak isi minyak.

Macam biasa la ..parking di tapak  dan menuju ke kaunter dalam untuk bayar ..Ala isi setakat 10 ringgit je sebab dalam hati .."esok mesti minyak nak turun harga sen".

Setelah beratur kene turn Alam nak bayar , cik abang kaunter tu tegur kita..

Abg kaunter : Kaklong ..kenapa muka ceria pagi ni?

Dalam hati..nampak ceria ka riak wajah Alam ni..

Alam : Eh,.macam biasa ja ...RM10 kaunter 16 ye..

OK...The End..


Mesti pelik kat mana yang " SAKIT HATI " tu?

Yang Sakit hatinya...ESOK minyak katanya TURUN 8SEN PULAK...










4 comments:

  1. Tak pe.
    Senyum kan pembawa rezeki.
    Kalau besok minyak naik kan dah menyesal.

    ReplyDelete
  2. hahaha...

    Ain sebenarnya nak wish tahniah sebab dah terpilih sebagai pemenang Giveaway First Ever ainniah.blogspot.my

    Boleh pm ain untuk pos hadiah ya.
    0164214704 :)

    Congratz!

    ReplyDelete

Pages