Follow Us @soratemplates

Wednesday, December 13, 2017

PERSEDIAAN ANAK - ANAK KE PRA SEKOLAH

Bila anak nak mulai pembelajaran di sekolah @ tadika , ibu bapa bakal mengalami cabaran yang hebat dan semestinya akan risau itu ini akan kepada anak2 .

Jangan risau  dengan tips ini , pasti semua akan berjalan dengan lancar.

Cuma siap kan diri dan anak dengan cara ni ja..

Click Banner for more info...



TIPS PALING BERKESAN




6 comments:

  1. anak gee tahun ni grad dah pra sekolah..tunggu yang sterusnya pulak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah siap ready peralatan sekolah?? tengok lazada macam2 offer atleast diskaun berlambak ..

      Delete
  2. Banyak juga persiapan untuk menempuh alam prapersekolahan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tengon list memang banyak ..tapi yang paling penting kene terap kat pemikiran anak2 yang sekolah tu tempat yang bestt...kalau kita kembali ke darjah 1...memang zaman tu main je dlm kepala hehehe

      Delete
  3. cbox.com <==== gk ada yh sist? enakan pake cbox lho sist biar enak chatnya.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu letak cbox ..tapi ramai yang post link iklan di situ..

      Delete