Follow Us @soratemplates

Thursday, December 7, 2017

SEGMEN BLOGLIST BY KAELLA


Salam Jumaat semua,

Pagi yang sejuk dan nyaman ni , musim hujan di utara katakan.Alam mulai dengan permulaan Bismillah mulai menaip tentang Giveaway kali ini .Pemilik nya Kaella .

Nak kenal dia lebih rapat , singgah je Blog Kaella ni..comel orangnya..Agak nya golongan gadis pipi tembam ni memang comel pun..macam Alam..hihi

Macam biasa , pada blogger yang nak join , click je banner bawah ni..direct masuk blog owner.



Tak banyak sangat syarat yang diinginkan oleh Cik Kaella ni..Just make 1 entri story about her blog je..
Pendapat Alam , Laman blogger mesti la NEAT and Easy to read.
Plus Kaella ada sharing Recepi untuk masakan yang simple dan mudah.
Rupanya Cik Kaella ni seorang Guru di Sabah. dan juga seorang part time blogger macam Alam jugak..la
Tapi Alam bukan Guru ye..


4 comments:

  1. blogwalking dari segmen ini dan follow #46
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/12/segmen-bloglist-by-kaella.html

    ReplyDelete
  2. Singgah dan follow dari segmen yang sama. Salam kenal dari utara ^^

    jemput singgah ya https://fatinshahrizam.blogspot.my/

    ReplyDelete