Follow Us @soratemplates

Tuesday, January 23, 2018

Yes.. I am Quite Mad!!





Siapa pemandu yang berhemah ?

Dengar macam mudah , tapi nak dapat jadi pemandu yang berhemah sangatla payah.

Apakah yang akan anda lakukan jika berhadapan dengan pemandu yang seperti :

1.Masuk simpang tak bagi signal kiri / kanan.
2.Menghimpit kenderaan lain semata2 hanya untuk mencuri jalan walaupun diwaktu kesesakan jalan.
3.Melanggar side mirror kereta kita hanya kerana ingin mencuri jalan kita ketika berbaris menunggu trafic light.
4.Membunyikan hon ketika menunggu di trafic light.- lampu merah lagi..
5.Memotong jalan dengan laju tetiba masuk kehadapan kereta kita dan bawak slow yang mendadak di highway.


Kalau korang di situasi Alam...Apakah pesanan kita untuk pemandu seperti diatas?
Bagi Alam..nak je Alam baling batu..Tapi yang mampu lakukan ...Alam maki dalam hati..

Jebon betul la driver niiiii !!! Tuje la mampu..kalau maki jerit2 bukan driver tu dengar pun..


4 comments:

  1. macam ungkapan terkeluar dari mulut...
    tapi sabar jelah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...pemandu kena banyak bersabar...tengah sabar la ni..hahahh

      Delete
  2. Pemandu yang paling berhemah ialah drebar lori bawak telor.

    ReplyDelete