Saturday, February 24, 2018

# GiveAway

A SFRNFZL Giveaway

Salam Minggu,
Another One Giveaway yang dikongsikan oleh https://realsviors.blogspot.my
Syarat untuk GA ini hanya share apa yang korang suka tentang berblogging ini..



Saya suka berblogging kerana suka share hotspot tempat2 makan , review kecantikan/product yang Alam sendiri pakai bukan dari info kawan2 selain tu Alam suka share tentang info umum , hal kehidupan contohnya macam kisah seram  yang Alam sendiri alami bukan dari youtube serta cerita kisah dari kawan.

Jika korang singgah di blog Alam boleh cuci mata dengan menonton video youtube serta lirik lagu didalam dan luar negara.

Blog ni dah macam diari Alam , apa yang Alam rasa nak share dan hal itu bagus untuk dikongsi Alam akan share dengan jujur



2 comments:

  1. good luck..

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Hai, Farah singgah dari GA yang sama. Good luck :D

    https://chumellcute.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

    ReplyDelete

Pages