Follow Us @soratemplates

Saturday, February 24, 2018

A SFRNFZL Giveaway

Salam Minggu,
Another One Giveaway yang dikongsikan oleh https://realsviors.blogspot.my
Syarat untuk GA ini hanya share apa yang korang suka tentang berblogging ini..




Saya suka berblogging kerana suka share hotspot tempat2 makan , review kecantikan/product yang CM sendiri pakai bukan dari info kawan2 selain tu CM suka share tentang info umum , hal kehidupan contohnya macam kisah seram  yang CM sendiri alami bukan dari youtube serta cerita kisah dari kawan.

Jika korang singgah di blog CM boleh cuci mata dengan menonton video youtube serta lirik lagu didalam dan luar negara.

Blog ni dah macam diari CM , apa yang CM rasa nak share dan hal itu bagus untuk dikongsi CM akan share dengan jujur



2 comments:

  1. good luck..

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Hai, Farah singgah dari GA yang sama. Good luck :D

    https://chumellcute.blogspot.my/2018/02/a-sfrnfzl-giveaway.html

    ReplyDelete