Follow Us @soratemplates

Thursday, February 22, 2018

Gadis Cendol di Motif Viral




Semalam ada dalam Motif Viral (saluran Astro ) , ada la Minah cendol yang glamour di alam Instagram tu.

Taip je dalam google "Minah Cendol" penuh je cerita berkenaan si Gadis tu.

Bila tengok dalam Motif Viral takde la manja tahap gaban sangat pun.

Biasa je pun..Maybe bagi alam salah si Boyfriend jugak la..

ye la...siapa je tak manja dengan boyfriend atau girlfriend sendiri ...tapi takde la.Post kepada Umum..

Nilai la..sendiri dengan video yang Alam share ni..Manje ke idok?

Ok..di hari yang penuh berkah ( Jumaat ) ni..jom la..kita berfikiran baik..

Ada jodoh kahwin la..kedua couple tu..

Tammat.

No comments:

Post a Comment