Saturday, April 7, 2018

# Blusher # Iope

REVIEW | BLUSHER SIMPLE PALING MUDAH

REVIEW | BLUSHER SIMPLE PALING MUDAH | 
Alam ni bukan lah seorang yang pandai nak make up and touch up wajah.
Just simple make up je bila keluar g dating ke , keluar g kenduri ke.Kadang tengok gadis lain make up pipi merah sampai jadi bulat2 bentuk kat pipi dah jadi macam mak jemah tak pun opera cina.

So kakak ipar Alam try cadangkan blusher ni mudah je , sapu sapu rata kat area pipi dah siap tak payah nak sapu guna brush bagai.Kalau guna brush mesti tak sekata kiri dan kanan pipi pau Alam ni..

So here Cushion blusher with a natural coloring and moist texture that breathes live into your face.

AIR CUSHION® BLUSHER SPF 30 PA++


Kotak yang comel
REVIEW | BLUSHER SIMPLE PALING MUDAH | Apa yang special sangat dengan Blusher ni ?

1.Komponen air mineral memberikan kelembapan
Mengandungi lebih daripada 30% komponen air mineral untuk melengkapkan rupa kulit lembap, berseri, bercahaya.


2.Warna terang semulajadi
Warna itu menggabungkan dengan mudah ke atas setiap nada kulit, untuk kelihatan halus dan cerah.

3.Mempunyai tekstur yang sekata di kulit.
Formula ia nya membuat kan sapuan melekat dengan rata sama rata tanpa bertompok , dan bersih untuk jangka masa yang lama.


Top berwarna metalic

Disertakan dengan span lembut

Pastikan cover cap masih ditutup menandakan produk ini masih baru

Alam pilih warna Rose Pink nak bagi wajah pinkish sikit.










6 comments:

  1. wahhh simple senang nk selit bila travel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah...simple dan ringan nak bawak dalam beg.Nak pakai calit je span ;)

      Delete
  2. banyak juga aksesori untuk menjadi cantik bagi seorang wanita .

    tetapi sangat berbaloi jika cantik untuk suami semata-mata

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes.true.

      Cantik untuk suami itu semestinya.. ;)

      Delete
  3. Warnanya sweet je. Pastel color. Kat mana nak beli ni Alam? Mudah nampak nak memakainya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alam beli kat family in law , bisness make up at bazar karat , JB.
      Insta : https://www.instagram.com/makeupstorejb/

      Delete

Pages