Follow Us @soratemplates

Tuesday, May 22, 2018

NASI ARAB di STREETO PIZZA PENANG

Salam Ramadhan untuk semua pembaca,

Kunjungan Alam kali ni menyinggah di restoran yang Alam pernah update post sebelum ini .
Restoran Streeto di Teluk Kumbar berdekatan dengan rumah Alam.

Dek kerana malas nak memasak so , malam semalam Alam pun singgah la bersama En Suami untuk mencuba hidangan terbaru dari Streeto ~ NASI ARAB

Hidangan pulak tak la terlampau mahal dan berpatutan.

Actually restoran ni glamour dengan hidangan pizza dan juga western ..Boleh jugak baca di SINI .

Selepas iftar selalunya kita tak lah terlalu makan banyak .Sebab waktu berbuka dengan kuih dan juadah bihun/mee goreng pun dah mencukupi isi perut.
Kadang tu lepas makan iftar tak lapar nasi sangat pun.

Kalau nak try boleh la korang pulak terjah.




Alam order SET A - Ayam

Menu


Salam Ramadhan dari Alam(''  ,)

4 comments: