REVIEW | AIKEN TEA TREE OIL

AIKEN TEA TREE OIL

Alkisah,CM dah dekat 2tahun pakai set Tati(cream malam , cream siang dan toner ), tapi dek kerana kulit muka yang kian berbintik merah dan saranan Colleague ( Hana )  ask to stop
sebab katanya product ni ada merkuri sebab tu la kulit muka dua minggu Ok then after  2 minggu akan jadi berbintik semula.

So CM nak try stop dan apply product lain yang bebas merkuri.

CM pun tanpa segan silu tanya la kat si Hana ni, Apa toner yang bagus untuk sekatakan kembali face skin , and she suggest Aiken product.
Once CM dengar tentang Aiken, setahu CM .Mak CM pernah pakai bedak dari Aiken dan Yes, amat berkesan untuk kulit yang kering.

Last week , She bought to CM ~ Aiken Tea Tree Oil



Seminggu ni CM guna toner ni setiap hari without skip 1 day pun.Alhamdulillah , nampak ketara pori2 CM makin menutup dan kulit Fresh .
Tak perlu pakai bedak tebal sebab kulit muka tak nampak kusam dan burn lagi.
Bintik merah dan kesan jerawat tidak nampak hitam dan bertompok lagi.

Actually product ni ada dijual di Watson je..kat some farmasi pun ada.Murah je Rm4.80.Jimat banyak dari toner yang branded .
Aiken product ni kebanyakan nya bahan semulajadi.

Toner ni takda bau , dan tugas dia adalah membuang kotoran yang melekat di muka serta mengecilkan pori muka.

So Alhamdulillah, wajah makin bersih ..Harap2 berkesan tanpa cela lagi..

Comments

Post a Comment

Popular Posts