Follow Us @soratemplates

Tuesday, July 10, 2018

FOOD HUNTING | BAWAL GORENG POKOK CERI, PENANG

Restoran ni dah lama beroperasi , time lunch penuh pelanggan menerjah .Time rehat perut dok lapaq melahaq (lapar sungguh2).

Orang penang nak ketengah balik kat orang luar yang tak tau kedai ni kat mana.

Ikan garing sempoi bak kat orang Utara, kuah kari melekat tak pekat tak cair ..tengah - tengah ja. Sedap- sedap berapi ,Ikan time hampa nak makan baru pekerja goreng panas-panas.

Kena pulak air TEH ICE tak pun boh KOPI Ais pekat piawww..

Try la..nasi campur pun banyak lauk.Murah2 tak dak mahai biasa2 ja.

Nak p pukul 1130 sampai pukul 2 memang padat.Time shoruuu sapedem..


Tempat operasi/Alamat kedai makan

1284,Jalan Mahkamah 11900 Bayan Lepas Penang.
-Dekat simpang Tabung Haji, berdepan dengan Klinik Kesihatan Bayan Lepas ..tak tau kalu..ampa Waze.. ;)

Time operasi 
Hours 11:30 AM - 6:30 PM



Note : Ayat penang pekat sorry nah kalau tak faham ..comment bawah..Nanti Alam explain maksud dia..

4 comments:

  1. Wahh, ini menggoda jiwa. Dengan ikan goreng garing, nasi panas dan cili kicap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikan dia fresh panas2...thanks singgah sini ye fadhilah ;)

      Delete
  2. sedap menu :)


    follow sini. harap sudi follow blog ejulz jugak :)

    Jemput join segmen ejulz jika belum join :)
    https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    ReplyDelete
  3. Wahh nama dia pun dah menarikkk.

    ReplyDelete