Follow Us @soratemplates

Saturday, November 18, 2017

Apa Kuasa Blogger ?? Bantu Saya


Post ni akan Alam delete setelah BLOGGER ni delete POST TU...

Hal ni dah makan tahun dah..semakin alam mintak untuk blogger ni delete photo di dalam salah satu entri
Penulis blogger : http://kachipemas.blogspot.my

Alam bukan nak viral kan hal ni..tapi alam mintak tolong sangat2 kepada penulis blog ni...

Dari tahun 2015 alam mintak dia delete photo tersebut tapi takda langsung feedback,..

Bukak je post tu tetap ada photo tu...Keluarga saya amat marah namun tak tahu nak buat apa selain komen Alam di setiap post dia untuk memadam photo tu..

Photo apa yang saya marah dan hiba sangat2 tu ?

Photo tu adalah salah satu kemalangan dan yang terlibat adalah ayah saya sendiri..

Apa kuasa blogger ? Boleh ka tolong permintaan saya ni?

Hanya nak delete photo pertama dari post blogger tu...

Mampukah korang tolong Alam ?



8 comments:

  1. aduhai..kenapablogger tak prihatin macam tu ya.kasihan awak...patutnya kena jaga sensitiviti ahli keluarga juga bila post sesuatu...

    ReplyDelete
  2. Mudah2an blogger Abu Lukman dapat tunaikan permintaan ini.

    ReplyDelete
  3. saya support sis ,btw ada masa singgah and follow blog saya https://marblemomo.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks amar..kite tak sempat join..coz baru je on9..hehe..BTW dah follow blog awak..

      Delete
  4. Semoga dipermudahkan segala usaha alam k...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde feedback lagi...sedih la macam ni..

      Delete