Sunday, November 12, 2017

# GiveAway

Giveaway First Ever ainniah.blogspot.my


Salam Pagi..

Harini sempat Alam join 1 GA yang dihasilkan oleh penulis blogger ni..

Ainniah Zulkefli 


Click banner bawah untuk menambahkan lagi carta GA contest.

Jom JOIN.

Giveaway bermula pada 7 Nov - 24 Nov 2017.

Faktor utama Alam join untuk tambah lagi kenalan melalui GA..

So sesiapa yang drop dalam GA ..Follow la Alam balik..ye


Faktor lain ? Of course la sebab hadiah nya Shaklee

Alam pun makan jugak supliment ni ..

Antaranya ..
1.ESP 
> actually alam tak suka minum Soya kosong so Alam campur dengan 
sunkist atau pun ribena ..sedap taw..try la  ( ''  , )

2.Alfafa
> alam makan untuk kurangkan angin dalam perut , bagus untuk kembung perut .
makan alfafa boleh kurus secara perlahan.

3.Vitamin C
> Pil ni pulak untuk kurangkan jerawat dan parut dimuka selain tu dapat mencantikkan kulit satu tubuh bukan setakat muka je nak lawa.Badan yang mempunyai kulit yang cantik pun berbaloi untuk diri so tak de la kurap panau semua tu.

Alam bukan penjual Shaklee ye..Tapi Alam pengguna Shaklee.

Kalau nak beli Shaklee boleh deal dengan Consultant merangkap 
Rakan karib Alam..


Nurzalila nama dia .nama glamour Puan Milo,.hihi









2 comments:

Pages