Powered by Blogger.

Follow by Email

Segmen I Follow You, You Follow Me by Mya Rosli

by - May 30, 2019

Click the banner to join

 Last minute punya GA yang Alam sempat join untuk bulan ni , itupun sebab dah dekat sebulan tak bukak blog.Mujur sempat ..bulan puasa ni Alam focus dengan masak dan sempat jugak terawih .

Pemilik Giveaway kali ni dari : - 

Tuan Tanah dari Mya Rosli


Syarat yang mudah dari Mya , untuk meningkatkan Follower adalah dengan "Follow" back other peserta lain yang join Giveaway ni..

Comel je banner actually sebab PInk color ..nampak fresh je kan..pandai Mya pilih color banner.

Ha..sape2 blogger as like Alam yang baru nak join ..jom lekaih...last date is TODAY ye.

You May Also Like

4 comments

  1. terima kasih sertai segmen ini. Mya done follow #91

    ReplyDelete
  2. Salam ramadhan..dtg dr segmen yg sama..

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen... datang sini jenguk2... siapa belum follow blog saya, jemput follow dan saya akan terus followback.. =D

    ReplyDelete